2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042 •
g
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Roto Designo R6 billenő tetőablakok 3-rétegű üveggel

Rendezés: Ár ABC

A nagy klasszikus

A Roto Designo R6 tetőtéri ablaka középen billenő ablakszárnnyal rendelkezik. A kényelmes kezelés érdekében az ablak alsó kilincskezeléssel és résszellőzővel van ellátva. Az ablakszárny három ponton záródik a tokkal, ennek köszönhetően az ablak lég-, és vízzárása tökéletes. A billenő Roto tetőtéri ablak csoportos beépítésnél, magasra tervezett ablak esetén is ajánlott. A magasban lévő ablakszárny nyitása nem von el hasznos területet a lakótérből. Ideálisan kombinálható a Roto Designo R7 típussal, mivel az ablakok külső és belső optikai megjelenése megegyezik egymással.
Csak a fantázia szabhat határt

A tetőtér hatékony, több irányból történő megvilágításához érdemes a tetőtéri ablakokat a szokásosnál magasabbra is beépíteni. A nehezen elérhető ablakok használatához kínál tökéletes megoldást a távvezérléssel ellátott RotoTronic.

Designo R69G H WD fa tetőablak 3-rétegű üveggel

A fa tetőtéri ablakok rétegragasztott, válogatott északi fenyőből készülnek, alapimpregnálva és kétrétegű lakkal véglegesen felületkezelve.

Designo R69G H WD fa tetőablak 3-rétegű üveggel
Designo R69G K WD műanyag tetőablak 3-rétegű üveggel

A Németországban gyártott, több légkamrás műanyag Roto tetőtéri ablakok minimális karbantartást igényelnek. Beépítésük különösen magas páratartalmú helyiségek, konyha vagy

Designo R69G K WD műanyag tetőablak 3-rétegű üveggel
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés *